Električna cigareta - Šta je e-cigareta i kako radi?

Električna cigareta je visoko dostignuće savremene tehnologije. Električne cigarete ne samo što čuvaju zdravlje pušača, već i pomaže pri odvikavanju od pušenja, ne zagađuje okolinu, ne smeta osobama u Vašem okruženju nema efekta "PASIVNOG PUŠENJA".

Električna cigareta Vam omogućava da osetite aromu duvanske cigarete i izbor jačine nikotina po Vašoj meri kroz tečnosti za
e-cigarete
bez ostalih propratnih stvari i štetnih elemenata koje nastaju pušenjem duvana i iz duvanskog dima.

Električna cigareta je napravljena od nerđajućeg čelika i neki od modela po svom izgledu podsećaju na pravu cigaretu, a sastoji se od komore za čuvanje tečnog nikotina (3. na slici desno) )u raznim koncentracijama (pogledajte stranu e-tečnosti), i izvora napajanja ili dopunjive baterije (1. na slici desno) i grejača , atomizera (rasprašivač 2. na slici desno).
Pušači iz nje udišu isparenja ali je ne pale, kao što se to čini sa pravom cigaretom, jer ona ne proizvodi dim pa je neki pušači koriste da bi izbegli zabranu pušenja na javnim mestima.
Umesto klasičnog dima, pušači iz e-cigarete udišu fina isparenja koje proizvodi atomizer zagrevanjem filtera sa e-tečnosti koja sadrži različitu aromu bilo duvana ili ne duvansku aromu i različitu koncentraciju nikotina u njoj (do 0, 11, 16, 24mg/ml).
Baterije su punjive i kod svih modela e-cigareta baterije se pune preko USB punjača koji možete koristiti direkno u USB Vašeg računara ili ubaciti u 5. Strujni punjač eventualno univerzalni USB auto punjač.

Najnoviji modeli električne cigarete koriste CLEAROMIZER sisteme. Prozirne posudice u koje staje od 1-2.4ml tečnosti za e-cigarete. Njihova prednost je u lakšem održavanju, većoj količini pare, uvek imate uvid u preostaloj količini tečnosti...

Električna cigareta je već dugo prisutna u svetu i predstavlja već dugo aktuelni trend. Vodi se jaka kampanja u cilju očuvanja zdravlja i zaštite životne sredine od štetnog dejstva duvanskog dima i otpada koji ostaje za duvanskom cigaretom kao i uticaja na osobe u okolini pušača.

Mnoge poznate ličnosti promovišu ovaj metod pušenja i u javnosti koriste elektronske cigarete.
Sve više pušača se okreće ovoj metodi e-pušenja iz zdravstvenih razloga, finansijski razlog nije zanemarljiv, korišćenjem e-cigarete znatno smanjujete troškove jer i da svakog meseca kupujete nov komplet i e-tečnost opet ćete minimalno uštedeti 30-50% u odnosu na novac koji bi izdvojili za kupovinu cigareta. Prosečan trošak nakon kupovine elektronske cigarete je oko 1000-1500din mesečno za rezervni atomizer i e-tečnosti.


elektronske cigarete iskustva

Električna cigareta - Zdravije / jeftinije / modernije

Električne cigarete / zdravstveni aspekt i odvikavanje od pušenja

elektricna cigareta, odvikavanje od pusenja, iskustva

Duvan i duvanska cigareta sadrže preko 4000+ poznatih štetnih materija. Takođe samim sagorevanjem duvana nastaju otrovni gasovi kao što su ugljen monoksid, azot dioksid itd... odvikavanje od pušenja . . .

Električna cigareta / finansijski aspekt - uštedite 30%. 40%, 50%...

elektricna cigareta, usteda,

Korišćenje e-cigarete je daleko jeftinije u odnosu na izdatak koji trenutno imate mesečno za kupovinu duvana ili cigareta. Uštedećete najmanje 30% već prvog meseca e-cigarete ušteda . . .

Električna cigareta / estetski aspekt - ne žuti zube i prste i vrlo je moderna

elektricna cigareta, ne zuti zube i prste

Električna cigareta ne žuti zube i prste jer ne sagoreva već isprava. Ne treba Vam upaljač, pepeljara, ne morate da provetravate odeću i slušate kako "smrdite na cigarete"!
e-cigareta ...

 

Električna cigareta / nema pasivnog pušenja - ne smeta osobama u okolini

pasivno pusenje, e-cigarete, bez neprijatnih mirisa

Električna cigareta ne stvara efekat "pasivnog pušenja" ne smeta ljudima u Vašoj okolini. Izdahom pare koju proizvede prilikom korišćenja ostaje blagi miris kao posle mirišljavog štapića. Ne morate provetravati prostoriju!pasivno pušenje . . .